• Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder
  • Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder
  • Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder
  • Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder
Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder

Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Litian Heavy Industry
Certificering: ISO9001:2015

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Plywoodengevallen
Levertijd: 3-30 dagen
Betalingscondities: T/T, D/P, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: VOLGENS ORDEhoeveelheid
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Vormstaal Gebruik: Rots het Breken
Snijderstype: Enig, Dubbel, Zonderling Centrum, Snijdersring: facultatief
Lager: TIMKEN, enz. Sealling: Trelleborg, GNL, enz.
GROOTTE: 17inch (432mm) Douaneontwerp: De grootte, Kleur kan worden aangepast
Hoog licht:

432mm Tbm Rolsnijder

,

De Rolsnijder van 17 Duimtbm

,

17 de Schijf Scherpe Hulpmiddelen van Duimeccenttric

Productomschrijving

Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder

17 van het de Snijders Enige Dubbele Centrum van de duimtbm Rol de Schijf Scherpe Hulpmiddelen van Eccenttric

 

 

 

 

Wij hebben veel financiële middelen en energie in het onderzoek en de ontwikkeling van van het de harde rotsknipsel van de tunnel boring machine de hulpmiddelen en de oplossingen geschikt voor diverse rotsarbeidsvoorwaarden geïnvesteerd. De Litianzware industrie blijft onderzoek en ontwikkeling op zeer belangrijke bouwgebieden zoals materialen leiden, thermische behandeling, productieprocessen, en optimaliseert constant het hulpmiddelontwerp om zijn efficiency in scherpe rotsen te verbeteren. Tegelijkertijd, zijn een groot aantal tests ter plaatse en de verbeteringen uitgevoerd op divers TBM-materiaal in de complexe rotsomstandigheden.

 

 

 

De Types van schijfsnijder

 

 

 

Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder 0

 

 

De enige schijfsnijder is geïnstalleerd dichtbij de rand van de voorzijde van het snijdershoofd. Het wordt meestal gebruikt om harde rots met hoge éénassige samenpersende sterkte te verpletteren, en is een belangrijk onderdeel om rots te breken in het een tunnel graven.

 

Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder 1

 

De dubbele schijfsnijder is geïnstalleerd dichtbij de rand van de voorzijde van het snijdershoofd, en meestal gebruikt om zachte rots met lage éénassige samenpersende sterkte te verpletteren.

 

Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder 2

 

De snijder van de centrumschijf is geïnstalleerd in het midden van het snijdershoofd.

 

Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder 3

 

De snijdersring van zonderlinge schijfsnijder is geneigd aan één kant van de snijdershub, en het is geïnstalleerd dichtbij de rand van de voorzijde van snijdershoofd.

 

 

 

 

 

 

Productparameter

 

Snijderstype Diameter

 

Lagercapaciteit

(Ton)

Snijdersring
duim mm

Kies/Dubbel/Zonderling uit

Schijfsnijder

17“ 432mm 28 Facultatief
De Snijder van de centrumschijf 17“ 432mm 45 Facultatief
 

 

 

 

 

 

De Grafiek van de snijdersstructuur

 

Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder 4

Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder 5

Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder 6

 

Wij kunnen een reeks toebehoren van de schijfsnijder verstrekken & kunnen de delen, ook de messendoos, messenhouder, emmertanden en andere toebehoren voor de de schijfsnijder van de klant aanpassen.

 

 

 

 

 

 

Assemblageproces en kwaliteitscontrole

 

Het assemblageproces is een zeer belangrijk stuk van de kwaliteitscontrole van de schijfsnijder. Voor de verschillende geologie, naast de gerichte selectie van snijders met verschillende eigenschappen, beïnvloedt het plaatsen van snijdersparameters (beginnende torsie, luchtdichte testdruk, enz.) ook zeer de snijdersprestaties.

 

De aanpassing van het dragen laadt voor

Volgens de technische behoeften van de dragende TIMKEN-fabrikant, om het lager te maken de geschatte lastcapaciteit bereiken, moet het lager bij -0,02 ~ 0.04mm (ongeveer torsie 40n-m) pre- wordenaangehaald.

om de ontworpen load-bearing capaciteit van de snijder te bereiken, laad van het lager voor moet strikt in harde rots of samengestelde vormingen (slechts een deel van de beginnende torsie van de gehele snijder) worden gecontroleerd, die voor harde rotsvormingen bijzonder belangrijk zijn. Voor de harde rotsgeologie, vermindert onze schijfsnijder de beginnende torsie van het gehele hulpmiddel onder het gebouw van het tevredenstellen voorlaadt van het lager en het verzekeren van de strakheid, en probeert om de ongelijke die slijtage te vermijden die door de snijder wordt veroorzaakt niet toe te schrijven aan bovenmatige beginnende torsie draaien.

 

Luchtdichte test

Voor de grondwater-rijken en de zachte rotsstreek, zijn de het verzegelen vereisten van de snijder hoger, wordt de testdruk verhoogd tot 4Bar, en de tijd wordt uitgebreid tot 30Min.

Naast strikt het controleren van de beginnende torsie en het verzegelen van test van de snijder, moeten wij de hoogte van de schijfsnijder, de lassenkwaliteit van elk lassenpunt, en de het aanhalen graad van elke draad controleren nadat elke schijfsnijder wordt geassembleerd om de prestaties van de snijder te verzekeren.

 

 

 

 

Scherpe Hulpmiddel Verpakking

 

De snijders worden ingepakt in een stevige triplexdoos, die aan nationale verpakkingsverordeningen voldoet. Het voldoet aan de behoeften van vervoer, die vochtbestendig, rain-proof, en rust-proof behandelen. Het kan ervoor zorgen dat de goederen bij de plaats op een veilige en niet destructieve manier aankomen.

Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder 7

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Timken die 17 Duim 432mm dragen Tbm-Rolsnijder kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.