Rots die TBM-Schijfsnijder breken

Rots die TBM-Schijfsnijder breken

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Litian Heavy Industry
Certificering: ISO9001:2015

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Plywoodengevallen
Levertijd: 3-30 dagen
Betalingscondities: T/T, D/P, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: VOLGENS ORDEhoeveelheid
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Vormstaal Snijderstype: Enig, Dubbel, Zonderling Centrum,
Snijdersring: Facultatief Lager: TIMKEN, enz.
Sealling: Trelleborg, GNL, enz. Toepassing: De Toebehoren van de mijnbouwmachine
Gebruik: Rots het Breken Douaneontwerp: De grootte, Kleur kan worden aangepast
Hoog licht:

Tunnel die TBM-Schijfsnijder Boring

,

Rots die TBM-Schijfsnijder breken

,

De Snijder van de Litiantbm Schijf

Productomschrijving

Rots die TBM-Schijfsnijder breken

 

 

 

 

TBM-Schijfsnijder voor Rots het Breken

 

 

 
 

 

De Litianzware industrie verstrekt TBM-de snijders van de schildschijf voor diverse tunnels en ondergrondse projecten. Onze snijders kunnen aan de behoeften van vele soorten projecten voldoen, aan de vereisten voldoen van een tunnel graven het over lange afstand in de omstandigheden van sterke verwering, zwakke verwering, micro-verwering, enz. Het product heeft goede stabiliteit en betrouwbaarheid, en er zal geen abnormale fenomenen zoals verbindingsmislukking zijn, komt de zonderlinge slijtage, de breuk van de snijdersring, snijdersring de hub (de dalingen van de snijdersring weg), dragende schade, de onderbrekingen van de eindekraag of dalingen weg, strenge slijtage van snijdershub en pallen, enz. naar voren Wij zijn verantwoordelijk voor de procestechnologie, de kwaliteit en de daarmee verband houdende diensten van de producten om de algemene kwaliteit van de producten te verzekeren.

 

 

 

 
 

Rots die TBM-Schijfsnijder breken 0           Rots die TBM-Schijfsnijder breken 1

 

 

 
 

 

De Types van schijfsnijder

 

 

 

Rots die TBM-Schijfsnijder breken 2

 

 

De enige schijfsnijder is geïnstalleerd dichtbij de rand van de voorzijde van het snijdershoofd. Het wordt meestal gebruikt om harde rots met hoge éénassige samenpersende sterkte te verpletteren, en is een belangrijk onderdeel om rots te breken in het een tunnel graven.

 

Rots die TBM-Schijfsnijder breken 3

 

De dubbele schijfsnijder is geïnstalleerd dichtbij de rand van de voorzijde van het snijdershoofd, en meestal gebruikt om zachte rots met lage éénassige samenpersende sterkte te verpletteren.

 

Rots die TBM-Schijfsnijder breken 4

 

De snijder van de centrumschijf is geïnstalleerd in het midden van het snijdershoofd.

 

Rots die TBM-Schijfsnijder breken 5

 

De snijdersring van zonderlinge schijfsnijder is geneigd aan één kant van de snijdershub, en het is geïnstalleerd dichtbij de rand van de voorzijde van snijdershoofd.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Productparameter

 
 

 

 

Snijderstype Diameter Lagercapaciteit (Ton) Hubeigenschap
duim mm

Kies/Dubbel/Zonderling uit

Schijfsnijder

20“ 508 40

monoblock

verwijderbaar

19“ 483 40

monoblock

verwijderbaar

18“ 457 28

monoblock

verwijderbaar

17“ 432 28

monoblock

verwijderbaar

15 1/2“ 394 22

monoblock

verwijderbaar

12“ 305 16

monoblock

verwijderbaar

11“ 280 13

monoblock

verwijderbaar

Kies/Dubbel uit

Schijfsnijder

10“ 250 10

monoblock

verwijderbaar

9“ 220 9 monoblock
8“ 200 8 monoblock
7“ 180 8 monoblock
6 1/2“ 165 5 monoblock
6“ 150 4 monoblock

Centrum

Schijfsnijder

18“ 457 42 verwijderbaar
17“ 432 45 verwijderbaar
15 1/2“ 394 45 verwijderbaar
13“ 330 40 verwijderbaar

 

 

 
 

 

 

 

De Grafiek van de snijdersstructuur

 
  Rots die TBM-Schijfsnijder breken 6  Rots die TBM-Schijfsnijder breken 7  
 

 

 

De Litianzware industrie heeft een volledig technisch team van zich het hulpmiddel ontwikkelen, ontwerp, productie, assemblage, zuiveren, onderhoud en vernieuwing van TBM het scherpe, bekwaam om materiaalselectie het raadplegen, onafhankelijk ontwerp te verstrekken, ontwikkeling, die vervaardigen en de professionele naverkoopdienst, zijn het testen en productieniveau zijn onder de gevorderde rangen van de wereld geweest. Wij werken nauw met gebruikers samen om hen te helpen uitgravingsefficiency verbeteren en uitvoerige kosten drukken, en een betrouwbare partner voor gebruikers worden.

 

 

 
 

 

TBM-de Eigenschappen van de Schijfsnijder

 
 

 

1. En schijfsnijder die verwerken vervaardigen: Door de geavanceerde CNC werktuigmachine om de consistentie van de grootte van de haardplaatdelen te verzekeren; gecombineerd met strikte specificaties van het assemblageproces om de torsie van de snijder te verzekeren, wordt de torsie aangepast binnen een aangewezen waaier, zodat het goed aan de omringende rotsgeologie kan worden aangepast, en te helpen de haardplaat ongelijke slijtage in verschillende vormingen oplossen.

 

2. Het verzegelende systeem van de schijfsnijder: Het verzegelende systeem van onze schijfsnijder keurt het wereldberoemde verzegelende systeem van het merkmetaal goed. Het verdraaien van de rubberring tijdens snijdersassemblage kan de luchtlekkage van de snijder veroorzaken, en dit verborgen gevaar is moeilijk te vertrekken. Wij assembleerden de schijfsnijder door speciale technologie om het fenomeen te verbeteren van het rubberring verdraaien en de verborgen lekkage van de metaalverbinding te elimineren, en het verzekert de het verzegelen betrouwbaarheid van de schijfsnijder.


3. Het dragende systeem van de schijfsnijder: Gebruikend op zwaar werk berekende verminderde die rollagers door wereld-beroemde merken worden gemaakt, die zowel de radiale als as gezamenlijke dragende HH-lagers van de reeks op zwaar werk berekende rol kunnen weerstaan.

 

 

 

 
 

Scherpe Hulpmiddel Verpakking

 
 

 

 

De snijders worden ingepakt in een stevige triplexdoos, die aan nationale verpakkingsverordeningen voldoet. Het voldoet aan de behoeften van vervoer, die vochtbestendig, rain-proof, en rust-proof behandelen. Het kan ervoor zorgen dat de goederen bij de plaats op een veilige en niet destructieve manier aankomen.

 

 
 

Rots die TBM-Schijfsnijder breken 8

 

 

 

 
 

Productbeelden en Toepassingen

 
 

 

Rots die TBM-Schijfsnijder breken 9Rots die TBM-Schijfsnijder breken 10Rots die TBM-Schijfsnijder breken 11Rots die TBM-Schijfsnijder breken 12

 

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Rots die TBM-Schijfsnijder breken kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.