Litian Heavy Industry Machinery Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Zuid-Amerika, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Afrika, Oceanië
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: Litian
Aantal werknemers: 150~200
Jaarlijkse omzet: 17000000-25000000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 10% - 20%
Inleiding

De Machinesco. van de Litianzware industrie, Ltd, in 2010 wordt gevestigd, in Huludao-stad, Liaoning-provincie wordt gevestigd, is een professionele fabrikant concentreerde zich op de productie van de hulpmiddelen van de rotsboring en de scherpe hulpmiddelen dat van de tunnel boring machine. De productiebasis behandelt een gebied van 18.000 vierkante meters, en het is een uitvoerige high-tech onderneming het integreren ontwikkeling, een productie, verkoop en de dienst.

 

Litian veroorzaakt een reeks hulpmiddelen van de rotsboring op mijnbouw en techniekgebieden, met inbegrip van hydraulische Boorstaaf worden gebruikt, Boorbeetje, Steeladapter, Koppelingskoker die. De scherpe hulpmiddelen van de tunnel boring machine omvatten Enige Schijfsnijder, Dubbele Schijfsnijder, de Snijder van de Centrumschijf, enz. Door ruime toepassing in belangrijk bouwproject in China en in het buitenland, zijn de schuringsweerstand en de effectweerstand van producten onophoudelijk verbeterd. Litian heeft opeenvolgend met vele zwaargewicht de bouweenheden van China en materiaalfabrikanten, zoals van de de Spoorwegbouw van China de Zware industriebedrijf, de Spoorweggroep van China, de Scheepsbouwbedrijf van de Staat van China samengewerkt, en onze producten worden wijd in binnen- en buitenland toegepast in de projecten.

 

De kwaliteit is de stichting van ons bedrijf, en de innovatie is de stuwende kracht voor onze ontwikkeling. Om globale klanten van hoogte te voorzien - de kwaliteitsproducten en de goede diensten, Litian hebben een modern kwaliteitsbeheersysteem overeenkomstig internationale normen, gevestigd en de ISO9001-certificatie bereikt.

 

Litian werkt altijd nauw met gebruikers samen om de meest geschikte producten en de aangepaste diensten overeenkomstig verschillende bouwvoorwaarden, materiaal en uitgravingsmethodes te selecteren. Litian levert elke inspanning om hoogte - kwaliteit en de dienst, en geëngageerd aan het zijn een betrouwbare partner voor globale klanten te verstrekken.

 

 

 

   China Litian Heavy Industry Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0           De Machinesco. van de Litianzware industrie, Ltd           De Machinesco. van de Litianzware industrie, Ltd

 


China Litian Heavy Industry Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Geschiedenis

In 2008, Litian-werd de Zware industrie gevestigd in Huludao-Stad, Liaoning-Provincie, hoofdzakelijk belast met de productie en de verkoop van de hulpmiddelen van de rotsboring.

 

In 2009, introduceerde Litian de bekende buitenlandse technologie van de hulpmiddelproductie en begon de scherpe hulpmiddelen van TBM te produceren. In dezelfde tijd, Chengdu-werd de verkoopmaatschappij opgericht.

 

In 2012, de nieuwe installatie van Litian in Huludao-Stad, werd Liaoning voltooid, hoofdzakelijk producerend de harde rotshulpmiddelen van TBM en de hulpmiddelen van de rotsboring. Aan het eind van het jaar, werd Litian de eerste binnenlandse fabrikant de scherpe hulpmiddelen van TBM volledig om te leveren.

 

2013-2016: Litian heeft opeenvolgend met vele zwaargewicht de bouweenheden van China en materiaalfabrikanten, zoals van de de Spoorwegbouw van China de Zware industriebedrijf, de Spoorweggroep van China, de Scheepsbouwbedrijf van de Staat van China, en opgezette productbenzinestations in vele plaatsen samengewerkt.

 

 

In 2017, werd Litian de grootste leverancier van de hulpmiddelen van het harde rotsknipsel in China.

 

Tot nu toe, Litian-zijn de hulpmiddelen van de rotsboring en de hulpmiddelen van het de harde rotsknipsel van TBM in binnen- en buitenland toegepast op veel landen en gebieden, en ontvangen hoog lof van klanten.

Dienst

De Litianzware industrie concentreert zich bij R&D en de productie van rots brekende hulpmiddelen en boringshulpmiddelen geschikt voor rotsuitgraving en mijnbouw. Door ononderbroken onderzoek en ontwikkeling op zeer belangrijke gebieden zoals materialen, thermische behandeling, ontwerp en productieprocessen, en een groot aantal tests en verbeteringen ter plaatse in diverse rotsomstandigheden, Litian-worden de producten op brede schaal erkend door more and more gebruikers, en worden de eerste keus voor gebruikers om diverse complexe rotsuitgraving en minerale extractie te behandelen.

 

Wij werken ook nauw met gebruikers samen om de meest geschikte producten en de oplossingen volgens de bouwvoorwaarden van elke gebruiker, materiaal en uitgravingsmethodes te selecteren of te ontwerpen, en de volledig-aangepaste diensten te verlenen om gebruikers te helpen rots brekende Efficiency verbeteren, de kosten drukken van het uitvoerige rots breken, en een vertrouwde op partner voor gebruikers worden. Wij concentreren ons op de volgende twee gebieden:

 

De de scherpe hulpmiddelen en diensten van ★ TBM: geschikt voor TBM en schildbouw van diverse tunnels en ondergrondse projecten. De Litianzware industrie is de grootste leverancier van de hulpmiddelen van het de harde rotsknipsel van TBM, en een deskundige van TBM-rotsuitgraving.

 

★ Mijnbouw en van de techniekboring hulpmiddelen en de diensten: geschikt voor diverse open en ondergrondse uitgraving van de rotsmijn en boorbouw. Litian verleent de boringshulpmiddelen en de diensten van wereldklasse, en is met de beste uitvoerige kostenprestaties.

Ons Team

De Litianzware industrie heeft nu meer dan 120 werknemers, en heeft een professioneel team van R&D, van de productie, van de verkoop en van naverkoop.

Litian heeft professionele toepassingsdeskundigen en de dienstteams om de meest geschikte hulpmiddelen voor de arbeidsvoorwaarden van klanten te selecteren, en raad bij de boor en snijdende hulpmiddel management training, onderhoud te geven en reparatie. En het heeft ook assemblage, het zuiveren, inspectieteam en professioneel naverkoopteam, ervaren en de capaciteit en de ervaring gehad om klanten van een volledige waaier van de diensten te voorzien. Terwijl het helpen van gebruikers om de uitvoerige kosten beduidend te drukken, verbetert het ook beduidend de efficiency van het boren en het een tunnel graven.

 

China Litian Heavy Industry Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0