• Van de het Staaltunnel van de bouwvorm de Delen van Boring Machinetbm Snijder
  • Van de het Staaltunnel van de bouwvorm de Delen van Boring Machinetbm Snijder
  • Van de het Staaltunnel van de bouwvorm de Delen van Boring Machinetbm Snijder
  • Van de het Staaltunnel van de bouwvorm de Delen van Boring Machinetbm Snijder
Van de het Staaltunnel van de bouwvorm de Delen van Boring Machinetbm Snijder

Van de het Staaltunnel van de bouwvorm de Delen van Boring Machinetbm Snijder

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Litian Heavy Industry
Certificering: ISO9001:2015

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Plywoodengevallen
Levertijd: 3-30 dagen
Betalingscondities: T/T, D/P, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000pcs/month
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Vormstaal, enz. Gebruik: TBM-Machinetoebehoren
toepassing: Het een tunnel graven, Bouw Douaneontwerp: De grootte kan worden aangepast
Hoog licht:

De Snijders van de de Tunnel Boring Machine van het vormstaal

,

Boring Machinesnijders van de bouwtunnel

,

De Delen van Litiantbm Snijders

Productomschrijving

Van de het Staaltunnel van de bouwvorm de Delen van Boring Machinetbm Snijder

 

 

 

 

TBM-Snijderstoebehoren & Delen

 

 

 

 
 

 

Litian verstrekt allerlei TBM-de toebehoren & de delen van de schijfsnijder.

 

De schijfsnijders gebruiken internationaal beroemd merktimken lager en de drijvende verbinding van Trelleborg, die effectief de efficiency van haardplaat het gebruiken verbeteren. Onze fabriek kan ook de messendoos, messenhouder, emmertanden en andere toebehoren voor de de schijfsnijder van de klant aanpassen.

 

 
 

Van de het Staaltunnel van de bouwvorm de Delen van Boring Machinetbm Snijder 0

 
 

 

 

 

Snijdersring

De Tutterring wordt gemaakt van het vormstaal van uitstekende kwaliteit, die Cr, MO, V, Ni en andere legeringselementen bevatten. Het heeft hoge slijtageweerstand, goede effectweerstand, goede quenchability en de sterke hardheid, die de gehele schijfsnijder kan maken heeft sterke fysieke en mechanische eigenschappen.

 

 

Snijdershub (huisvesting)

De snijdershub keurt redelijk ontwerp goed, gebruikt de materialen van uitstekende kwaliteit, en heeft geschikte hardheid. Wij hebben snijdershubs volgens verschillende geologische voorwaarden en arbeidsvoorwaarden op een gerichte manier ontwikkeld om de vereisten van verschillende lagen het best aan te passen. Roughcast van de snijdershub is gesmeed, die het materiaal maakt dicht structureren en de load-bearing capaciteit verbetert.

Het wordt verwerkt door CNC werktuigmachines, en de binnengaten van de dragende zetels op beide einden worden verwerkt in één keer om de het machinaal bewerken nauwkeurigheid te verzekeren, en er is geen schade, misvorming, strenge slijtage van de snijdershub.

 

Snijdersschacht

Gebruikend de materialen van uitstekende kwaliteit, met geschikte hardheid en hardheid, kan onze snijdersschacht aan verschillende geologische behoeften voldoen.

 

Verbindingspal

Het gebruiken van de verbindingen van uitstekende kwaliteit van bekende merken. De verbinding heeft uitstekende weerstand op hoge temperatuur, betrouwbare het verzegelen prestaties, ontmoet gebruik over lange afstand in ruwe die werkomgevingen, en veroorzaakt olielekkage en modder geen toegang door de mislukking van de metaal drijvende verbinding wordt veroorzaakt.

 

Beëindigendekking

Gebruikend de materialen van uitstekende kwaliteit, is de hardheid van de einddekking geschikt, wat het gebruik over lange afstand in de verschillende geologische omstandigheden kan ontmoeten, en er geen ernstige slijtage van de pallen zal zijn.

 

Palring

Het ontwerp van de palring is redelijk, wat het gebruik over lange afstand in de verschillende geologische omstandigheden kan ontmoeten, en er geen situatie als breuk en het afwerpen, en resulterend verlies van de ring van de schijfsnijder zal zijn, die in de mislukking van de snijder resulteren.

 

Snijderslager

 

Gebruikend op zwaar werk berekende verminderde die rollagers door wereld-beroemde merken worden gemaakt, die kunnen zowel radiale als asverbinding weerstaan die op zwaar werk berekende rollagers dragen.

 

De ring van het lagerverbindingsstuk

De ring van het lagerverbindingsstuk keurt twee soorten plastic goed en stijf om aan verschillend materiaal en omringende rotsvoorwaarden aan te passen, de levensduur van het lager te maximaliseren en de kosten te drukken.

 

 

 
 

 

 
 

 

Van de het Staaltunnel van de bouwvorm de Delen van Boring Machinetbm Snijder 1Van de het Staaltunnel van de bouwvorm de Delen van Boring Machinetbm Snijder 2Van de het Staaltunnel van de bouwvorm de Delen van Boring Machinetbm Snijder 3

 

 

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Van de het Staaltunnel van de bouwvorm de Delen van Boring Machinetbm Snijder kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.