• TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine
  • TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine
  • TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine
  • TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine
  • TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine
TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine

TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Litian Heavy Industry
Certificering: ISO9001:2015

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Plywoodengevallen
Levertijd: 3-30 dagen
Betalingscondities: T/T, D/P, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: VOLGENS ORDEhoeveelheid
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Vormstaal Toepassing: Bouwwerkzaamheden, het een tunnel graven
Gebruik: TBM-Machinetoebehoren Toepasselijke Merken: Herrenknecht, IHI, KOMATSU, Lovat, CRCHI…
Grootte: 6 duim-20 duim Douaneontwerp: De grootte, Snijdersring, Kleur kan worden aangepast
Hoog licht:

De Snijders van de de Tunnel Boring Machine van het vormstaal

,

TBM-de Snijders van de Tunnel Boring Machine

,

De Snijder van de de Tunnel Boring Machine van het vormstaal

Productomschrijving

TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine

 

 

 

 

TBM-SNIJDERS VOOR TUNNEL BORING MACHINE

 

 
 

 

 

TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine 0

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Litian heeft veel financiële middelen en energie in het onderzoek en de ontwikkeling van van het de harde rotsknipsel van de tunnel boring machine de hulpmiddelen en de oplossingen geschikt voor diverse rotsarbeidsvoorwaarden geïnvesteerd. De Litianzware industrie blijft onderzoek en ontwikkeling op zeer belangrijke bouwgebieden zoals materialen leiden, thermische behandeling, productieprocessen, en optimaliseert constant het hulpmiddelontwerp om zijn efficiency in scherpe rotsen te verbeteren. Tegelijkertijd, zijn een groot aantal tests ter plaatse en de verbeteringen uitgevoerd op divers TBM-materiaal in de complexe rotsomstandigheden.

 

 

 

 
 

 

 

Litian verstrekt de schijfsnijders van de tunnel boring machine voor diverse tunneluitgravingen en de ondergrondse werken. Verstrek optimale configuraties van TBM-schijfsnijders volgens verschillende geologische kenmerken, die gebruikers toestaan om een beter evenwicht tussen kosten en efficiency te bereiken. De Litianzware industrie heeft een volledig technisch team van zich het hulpmiddel ontwikkelen, ontwerp, productie, assemblage, zuiveren, onderhoud en vernieuwing van TBM het scherpe, bekwaam om materiaalselectie het raadplegen, onafhankelijk ontwerp te verstrekken, ontwikkeling, die vervaardigen en de professionele naverkoopdienst, zijn het testen en productieniveau zijn onder de gevorderde rangen van de wereld geweest. Nu, is Litian de grootste leverancier van de snijders van de de harde rotsschijf van TBM in China.

 

 

 
 

 

 

TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine 1   TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine 2   TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine 3

 
 

 

 

De voorbereidingswerkstation van het opstellings scherp hulpmiddel op bouwwerf

 

 

Het Werkstation is uitgerust met alle noodzakelijke instrumenten en toebehoren aan snel en professioneel reparatie versleten hulpmiddelen. De werkstations van de hulpmiddelvoorbereiding kunnen opstelling zijn bij om het even welke bouwwerf.

 

Litian kan hulpmiddelopslag en personeel opleiding ook verstrekken voor bouweenheden, en technici schikken om de dienst en steun te verlenen voor het project, en tegelijkertijd een hulpmiddeldatabase vestigen om de hulpmiddelen effectief te leiden.

 

Wij geloven dat slechts door samen te werken wij de beste oplossing kan vinden om slijtage van de werktuigen en onderhoudskosten te controleren.

 

 

 
 

TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine 4TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine 5

 

 

 

 

 

 

 
 
Productsuperioriteit
 
Litian is geëngageerd aan het drukken van klantenverwerving en bedrijfskosten, en helpend klanten tunnel boring machine het een tunnel graven efficiency verbeteren. Verminderen de Litian scherpe hulpmiddelen het aantal hulpmiddelveranderingen wanneer het drijven onder dezelfde arbeidsvoorwaarden, verhogen de efficiënte rijtijd, en de prijs is over 30% lager dan buitenlandse gelijkwaardige producten. Het hulpmiddelleven is gelijkwaardig aan dat van buitenlandse fabrikanten, en overschrijdt zelfs sommige buitenlandse fabrikanten. Litian kan de goederen aan klanten volgens klantenbehoeften snel leveren. Zodra een klant de schijfsnijders dringend nodig had, produceerde Litian 40 schijfsnijders en leverde hen aan de plaats binnen 2 weken.
Litian heeft 16 nationale octrooien verkregen. Volgens verschillende modellen en verschillende rotsarbeidsvoorwaarden, kunnen de specificaties en de parameters van de schijfsnijder worden ontworpen en worden aangepast om de vereisten van de de plaatsbouw van de klant het best aan te passen. Het materiaal van de snijdersring is ingevoerd speciaal staal, en het unieke thermische behandelingsprocédé die aan het materiaal beantwoorden wordt goedgekeurd, dat de eenmaking van slijtageweerstand en hardheid kan tevredenstellen, en de levensduur van de snijdersring verbeteren. De lagerring keurt twee soorten plastic goed en stijf om aan verschillend materiaal en omringende rotsvoorwaarden aan te passen, de levensduur van het lager te maximaliseren en de kosten te drukken.
Litian heeft professionele toepassingsdeskundigen en de dienstteams om de meest geschikte hulpmiddelen voor de arbeidsvoorwaarden van klanten te selecteren, en scherpe hulpmiddelmanagement training en aanpassing, vervanging, het herstellen, behoud en andere aspecten van begeleiding te verstrekken. Litian kan klanten van een volledige waaier van scherpe hulpmiddeltoebehoren, onderhoudshulpmiddelen en workshops ook voorzien.
Litian heeft de assemblage van de schijfsnijder, het zuiveren, inspectieteam en professioneel naverkoopteam, ervaren en de capaciteit en de ervaring gehad om klanten van een volledige waaier van de diensten op de manier te voorzien van uitgravingshoeveelheid aanbesteding. Terwijl het helpen van gebruikers om de uitvoerige het een tunnel graven kosten beduidend te drukken, verbetert het ook beduidend de de het een tunnel graven efficiency en escortes voor het een tunnel graven van TBM van de gebruiker.
 
 
 

 

 

 

De dienstoplossingen

   

 

 

 

Het hulpmiddelvoorbereiding van TBM de scherpe dienst en opleiding

■Wij kunnen het snijdersontwerp volgens de gebruikte voorwaarden van de de bouw omringende rots van de gebruiker en het materiaal optimaliseren, zodat de gebruiker de snelste drijfsnelheid bij een lagere totale kost kan bereiken.

■Wij kunnen gebruikers van een reeks voorzien van het werk of opleiding zoals scherpe hulpmiddelinspectie, configuratie, vervanging, reparatie, enz.

■Wij kunnen diverse manieren verstrekken van mededeling en opleiding bij scherpe het hulpmiddelvoorbereiding en de dienst van TBM.

 

TBM-uitgravingsvolume aanbesteding

■Wij kunnen de methode van TBM-uitgravingsvolume gebruiken aangaand om gebruikers te helpen de totale kost verminderen om een tunnel te graven terwijl beduidend het verbeteren van de efficiency van het een tunnel graven.

■Wij kunnen de ervaren TBM-deskundigen van de producttoepassing en professioneel TBM-de voorbereidingsteam van de hulpmiddelplaats verzenden om uw efficiënte uitgraving van TBM te begeleiden.

 

 

 

 
 

 

TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine 6        

 

 

 
 

 

Litian heeft opeenvolgend de schijfsnijders en diensten voor TBM-materiaalmanufactories in binnen- en buitenland, zoals Robbins in de Verenigde Staten, Wirth en Herrenknecht in Duitsland, IHC in Japan, CRCHI en CSSC in China, enz. verleend. In de loop van de jaren, heeft Litian rijke ervaring in ontwerp, productie, toepassing, onderhoud en de dienst geaccumuleerd.

 

 

 

Zoals tot dusver, is Litian de grootste leverancier van de snijders van de de harde rotsschijf van TBM in China.

 

 

 
 

 

Het Productparameter van de schijfsnijder

 

 

TBM-Schijfsnijder

 

Materiaal Van het vormstaal + Wolfram carbide (wat met)
Snijderstype Kies uit/Dubbel/Zonderling/centreer (tweeling) schijfsnijder
Hubeigenschap Verwijderbaar/Monoblock
Gebruik TBM-de toebehoren van de schildmachine
Toepassing Het een tunnel graven van Afleidingsactietunnels, de Tunnels van de Stadsmetro, Spoorwegtunnels, Kabeltunnels, enz.
Toepasselijk merk Herrenknecht, Wirth, Dcmag, Robbins, Jarva, Kawasaki, Mitsubishi, IHI, KOMATSU, Lovat, STEC,    CRCHI, CREG, enz.
Grootte 6inch~20inch
Douaneontwerp De grootte, kleur, toebehoren kan worden aangepast

 

 

 

 

 

 
 

Productbeelden en Toepassing

TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine 7 TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine 8TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine 9TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine 10

 

 

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd TBM-Snijders voor Tunnel Boring Machine kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.