De Litiantbm snijders volgen de Spoorwegbouw van China aan Zuid-Amerika

May 27, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De Litiantbm snijders volgen de Spoorwegbouw van China aan Zuid-Amerika

Hebt u ooit een „binnenlands vliegdekschip“ zien ondergronds reizend?

 

Op 18 December 2019, de open die boring machine van de rotstunnel onafhankelijk door China wordt werd de Spoorwegbouw en als het „ondergrondse vliegdekschip wordt bekend ontwikkeld die“ volledig opnieuw geschilderd met de nationale bloem van Peru en werd met succes gerold van de lopende band. Het materiaal zal worden gebruikt voor de bouw van het tunnelproject van de de Waterkrachtpost van San Gaban in Peru, dat ook van de de rotstunnel van China de eerste open die boring machine naar Zuid-Amerika wordt uitgevoerd is.

 

Het materiaal is ongeveer 245 meters lang en heeft een diameter van het snijdershoofd van 5,83 meters. Het integreert mechanische, elektro, hydraulische, sensorische, en informatietechnologie. Het zal voor de bouw van het van de de Waterkrachtpost van San Gaban de tunnelproject in Peru worden gebruikt. Het kan zich op de ondersteunende schoenen aan beide kanten van de fuselage baseren om de muur van het hol aan te halen om de duw van de uitgraving van het rotsknipsel te verstrekken. Het is vooral geschikt om in de omringende rots met goede stabiliteit en middel aan rotsvorming te graven met hoge weerstand. Het heeft de voordelen van snel bouwsnelheid en hoog rendement.

 

Van de de Spoorwegbouw TBM R&D van China de ingenieur geïntroduceerd Yu Yang dat, gecombineerd met het techniek geologische milieu van de tunnel van de de Waterkrachtpost van San Gaban in Peru, het materiaal een aantal technische innovaties heeft uitgevoerd. Door het hulpmateriaal te ontwerpen van de hydraulische cilinder voor het snijdershoofd, kan de hulptorsie 2,5 keer de geschatte torsie bereiken; tegelijkertijd heeft het schild geavanceerd voegend gaten gereserveerd, die het probleem van geavanceerde steun voor kleine en middelgrote de tunnel boring machines van de diameterrots oplost. Bovendien wordt het snijdershoofd ontworpen met een functie van de de dienstrem, die de de boxtijd van het snijdershoofd aan één - kwart verkort, dat de veiligheids van personeel verrichtingen kan effectief verzekeren.

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over De Litiantbm snijders volgen de Spoorwegbouw van China aan Zuid-Amerika  0

 

 

 

Peru San Gaban Hydropower Station is een representatief project van het „Riem en Weg“ initiatief in Zuid-Amerika. Het heeft een totale geïnstalleerde capaciteit van 209,3 mw en een ontworpen jaarlijkse productiecapaciteit van 1,25 miljard kWu. Het wordt aangegaan door de Waterkrachtbedrijf van China. Nadat het wordt voltooid en in verrichting voltooid, kan het 338.000 ton kooldioxide en een hoop afvalgas en afvalemissies verminderen elk jaar, die krachtig de optimale toewijzing van regionale watermiddelen en duurzame economische en sociale ontwikkeling in Zuid-Amerika zullen bevorderen.

 

Men begrijpt dat vóór 2007, bijna al high-end ondergronds materiaal in China zich op de invoer baseerde. Door onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, heeft de verkoopcirkel overzee van van de de Spoorwegbouw van China het schildmachines, tunnel boring machines en andere producten zich van Turkije en Sri Lanka aan Rusland, Zuid-Korea, India, het Midden-Oosten en andere landen en gebieden uitgebreid.

 

 

Op het gebied van R&D en innovatief ondergronds materiaal, is de de Spoorwegbouw van China een industrie-leidende onderneming. De Litianzware industrie is een leverancier van TBM-snijders, en zijn producten kunnen in het een tunnel graven, mijnbouw, het uithakken, en bouwnijverheid worden gebruikt.

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over De Litiantbm snijders volgen de Spoorwegbouw van China aan Zuid-Amerika  1

 

 

Dit keer, de hulpmiddelen van Litian TBM volgde de Spoorwegbouw van China aan Zuid-Amerika. In de meer en meer ontwikkelende en opwindendere ondergrondse verrichtingen, verbeter onophoudelijk het concurrentievoordeel van de klant en verbeter de productiviteit en de veiligheid van ondergrondse verrichtingen.