Direct project|Het Litianteam ging naar Jiaxing-het team van het Schildnr 2 project scherpe de uitwisselingsvergadering van de hulpmiddeltechnologie uitvoeren

June 10, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Direct project|Het Litianteam ging naar Jiaxing-het team van het Schildnr 2 project scherpe de uitwisselingsvergadering van de hulpmiddeltechnologie uitvoeren

Op 6 Januari, 2020, Gao Kai, ging de Minister van het Technische Ministerie van ons bedrijf, naar Hangzhou een technische uitwisselingsvergadering uitvoeren over het gebruik en het onderhoud van de schijfsnijders met het techniekpersoneel van de Jiaxing-Groep van het Schildnr 2 Project.

 

Alvorens de vergadering begon, bracht het projectteam het projectteam ertoe in de bouwwerf diep gaan meer over de bouw, de vooruitgang en de normalisatievooruitgang van de projectafdeling leren, en bezocht de verrichtingen van de schildbouw op plaats.

 

Later, werd een technisch uitwisselingsseminarie gehouden op het gebruik en het onderhoud van de schijfsnijder in het werk. Men rapporteert dat de werkplaats van het tweede het bieden schild voor het project van de waterdistributie buiten Jiaxing-Stad van Shitang-Dorp aan de het noordenkant van Middenste niveaus in het noorden begint, Qiushi Opgeheven Weg, Banshan-Uitwisselingshelling, Banshan, en Yanshan-Dorpen langs de kant van het oosten van de Rotonde van Hangzhou aan het zuiden van Tianhe-Road kruist. Het graven is 4150 meters, zijn de geologische voorwaarden in het interval zeer ingewikkeld, is de maximumbegrafenisdiepte 303 meters, en de maximumrotssterkte overschrijdt 120Mpa. Tegelijkertijd, is het project van de waterdistributie buiten Jiaxing-Stad verwant met de gezondheid en het welzijn van de mensen en is een het levensonderhoudproject van hoge pieten.

 

Als meest efficiënte uitvoerige machines op grote schaal voor tunnelbouw, maakt de schildmachine direct het snijdershoofd het palmgezicht contacteren om de rots te breken. Daarom beïnvloeden het gebruik en het onderhoud van de snijder direct de vooruitgang van de tunnelbouw. Tegelijkertijd, is de consumptie van de snijder ook de kosten van schildbouw Één van de projecten met het grootste aandeel is de drijfsnelheid van de betrouwbaarheid van onderhoudshulpmiddelen te verbeteren en de drijfkosten te drukken van het verminderen van consumptie. Het is noodzakelijk om de specifieke problemen volgens de diverse situaties in de bouw te analyseren.

 

Litian heeft zich bij het volgen van het gebruik die van schijfsnijders in het project, en verbeterend producten verbeteren, constant verbeterend productconcurrentievermogen, en zorgen voor klanten delen geconcentreerd!

 

laatste bedrijfsnieuws over Direct project|Het Litianteam ging naar Jiaxing-het team van het Schildnr 2 project scherpe de uitwisselingsvergadering van de hulpmiddeltechnologie uitvoeren  0