Het Project van de de Leveringstunnel van het Xinjiangabh Water

June 8, 2020

Het Project van de de Leveringstunnel van het Xinjiangabh Water

Projectnaam: Het Project van de de Leveringstunnel van het Xinjiangabh Water

 

Samenwerkingseenheid: Van de de Spoorwegbouw van China van de Zware industriegroep en China de Groepsco. van de Spoorweg achttiende Dienst, Ltd.

 

Projectinleiding:

De techniektunnel is ongeveer lange 42km, is de uitgravingsdiameter 6.53m, is de ontworpen stroom van de waterlevering 70m3/s, en de tunnelhelling is 2 ‰. De tunnel wordt hoofdzakelijk overheerst door type II en III omringende rotsen, en de éénassige samenpersende sterkte van de omringende rots is meestal tussen MPa 80 en 180. De tunnel gaat door veelvoudige foutenstreken over, waar de fouten en het de streekgrondwater zich van het strijdigheidscontact ontwikkelen. Bovendien vereist de tunnel boring machine het ononderbroken een tunnel graven van ongeveer 20 kilometers, die momenteel de langste tunnel in China is langs de tunnel is, die de uitdagingstunnel momenteel voor TBM-bouw is.

 

Belangrijke techniekmoeilijkheden:

De techniek geologische voorwaarden zijn zeer complex. De gemiddelde begrafenisdiepte van de tunnel is meer dan 1100 meters, en de maximumbegrafenisdiepte is ongeveer 2700 meters, wat 2-5 keer de begrafenisdiepte van het algemene project is. De grondspanning is zeer hoog en de lithologieveranderingen. Het project moet door graniet, tuff en zandsteen overgaan, en drie belangrijke globale bouwmoeilijkheden moeten worden overwonnen, en zij zijn: hoge begrafenisdiepte, hoge grondtemperatuur, hoge grondspanning, sterke rotsuitbarsting; enig-hoofdventilatie over lange afstand, omgekeerde hellingsdrainage; grote fouten, grote omringende rotsmisvorming. De bouwmoeilijkheid is in binnen- en buitenland zeldzaam.

 

Samenwerkingswijze: Eerste 2KM werkten met van de de Spoorwegbouw van China de Zware industrieco. samen, Ltd op een aangegane manier, en werkten toen met van de de Spoorweg achttiende Dienst van China de Groepsco. samen, Ltd.

 

Projecthoogtepunten: Tijdens samenwerking met de Spoorwegbouw van China, voerde ons bedrijf tests met vele merken van de schijfsnijder zoals Robbins, Jilin-Reuzen, Tianjin Lilin, en de Spoorweguitrusting van China uit. Van de rotshardheid, de de slijtagewaarde van de snijdersring, de drijfafstand en andere aspecten van het teststadium, Litian-zijn de snijdersprestaties veel superieur aan de haardplaat van andere fabrikanten.