De Tunnel van het westenqinling van Lanyu-Spoorweg

June 2, 2020

De Tunnel van het westenqinling van Lanyu-Spoorweg

Projectnaam: De Tunnel van het westenqinling van Lanyu-Spoorweg

 

Samenwerkingseenheid: De Spoorweg achttiende Dienst van China

 

Projectinleiding:

De Tunnel van het Westenqinling van Spoorweg lan-Yu, met een lengte van 28.236 meters, is de tweede langste spoorwegtunnel in China die (in aanbouw omvatten). De tunnel wordt gevestigd in Wudu-District, Longnan-Stad, Gansu-Provincie. De tunnel is een dubbel-gaten single-line tunnel, die door van de Tunnelgroep en China van China Spoorweg achttiende Dienst gebruikend twee tunnel boring machines en de methodes om te boren en werd geconstrueerd te vernietigen.

De natuurlijke voorwaarden van de tunnel om de tunnel in te gaan zijn ruw, en met lange secties van klasse V en Klasse IV omringende rotsen. Goedkeurend de schijfsnijders van Litian 19inch, de onderhoudsdiensten en technische ondersteuning, wordt de frequentie van hulpmiddelveranderingen verminderd en de snelheid van hulpmiddelverandering en de efficiency van de tunnel boring machines zijn verbeterd, die de voltooiing van het volledige project verzekeren.

 

Producten en de diensten: de schijfsnijders van 19inch TBM, snijdersreparatie en technische ondersteuning ter plaatse

 

Toepassingseffect: In de praktijk van het een tunnel graven, Litian-slaan de schijfsnijders de ingevoerde, die verbazende harde rots het een tunnel graven capaciteit tonen.

 

 

laatste bedrijfscasus over De Tunnel van het westenqinling van Lanyu-Spoorweg  0    laatste bedrijfscasus over De Tunnel van het westenqinling van Lanyu-Spoorweg  1