Het Project van Lingbei van de Qinlingstunnel van YinhanjiWei-Project

June 8, 2020

Het Project van Lingbei van de Qinlingstunnel van YinhanjiWei-Project

Projectnaam: Het Project van Lingbei van de Qinlingstunnel van YinhanjiWei-Project

 

Samenwerkingseenheid: Van de de Spoorweg achttiende Dienst van China de Groepsco., Ltd.

 

Projectinleiding:

De TBM-bouwsectie van de Tunnel van het Noordenqinling van de Tunnel van YinhanjiWei Qinling omvat de belangrijkste tunnel van 16592 meters en de de taktunnel van Nr 5 van 4620 meters. Onder hen, werd de belangrijkste tunnel geconstrueerd met volledig-gezichts harde rots TBM 16177 meters en de uitgravingsdiameter is 8,02 meters. Dit project wordt geconfronteerd met de technische problemen van wereldklasse zoals grote misvorming van zachte rots onder hoge grondspanning, geologische structurele riem over lange afstand, grote begraven diepte, het grote water van de stroomschommeling, keren de enige hoofdventilatie over lange afstand en de synchrone voering van TBM onder interne boog blokvoorwaarden om.

 

Belangrijke techniekmoeilijkheden:

De plotselinge watertoevloed en rockfalls komt tijdens het een tunnel graven voor, en de hardheid van de rots is hoog, wat hoge vereisten op de slijtageweerstand en de hardheid van de snijdersring naar voren brengt.

 

Samenwerkingswijze: TBM-van schijfsnijders en toebehoren verkoop

 

Projecthoogtepunten: Aan het begin van de samenwerking, werd een proefvergelijking geleid met merken zoals Herrenknecht. Door de test, of de slijtageweerstand of de hardheid van de snijdersring, Litian-hulpmiddelen verbazende resultaten hebben getoond, wat het vertrouwen en de keus van klanten heeft gewonnen.

 

laatste bedrijfscasus over Het Project van Lingbei van de Qinlingstunnel van YinhanjiWei-Project  0